Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MINI 850


Zoekt u een MINI?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MINI!

Heeft u een MINI en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MINI 850 | Gerestaureerd | Gereviseerde motor | 1975

Highlights:

- Gerestaureerd
- Gereviseerde 848cc 4-cilinder motor
- 1000 km gereden na revisie
- Goede staat

Gerestaureerde MINI 850 te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie MINI 850 uit 1975. Deze MINI is in het verleden gerestaureerd door vader en zoon als een hobbyproject en verkeert nu zowel optisch als technisch in een goede staat. De 848cc 4-cilinder motor is gereviseerd en heeft slechts 1000 km gereden na de revisie. De restauratie is vastgelegd in facturen en er zijn foto’s van de motorrevisie aanwezig. Deze MINI 850 is voorzien van elektronische ontsteking voor meer betrouwbaarheid. Kortom, een echte liefhebbersauto die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Rode MINI 850 in goede staat te koop
De klassieke MINI, wie kent hem niet? Deze iconische klassieker tovert automatisch een grote glimlach op het gezicht van iedereen die u passeert. Tijdens de restauratie is hij voorzien van een rood lakwerk met wit dak. Een kleurcombinatie die kenmerkend is voor de MINI en helemaal past bij een klassieker uit de jaren 70. Het chroomwerk verkeert in een zeer nette staat en hij is uitgerust met Minilite velgen voor de sportieve look. Het interieur is uitgevoerd in lichtblauw, dat mooi combineert met het rode lakwerk. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze leuke MINI 850?

Gerestaureerde MINI 850 kopen?
Bent u op zoek naar een MINI 850 uit 1975? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m2563
  • Merk: MINI
  • Model: 850
  • Jaar: 1975