Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mini 1275


Zoekt u een MINI?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MINI!

Heeft u een MINI en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mini 1275 | Uitvoerig gerestaureerd | 1982

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd in 2019
- Gereviseerde motor
- Remschijven
- Kuipstoelen

Uitvoerig gerestaureerde Mini 1275 te koop
Dit is nog eens een speciale Mini 1275! Echt een opvallende verschijning met zijn rode racing stripes, rode velgen, extra koplampen en chromen details. De Mini Oldtimer is in 2019 uitvoerig gerestaureerd. De Mini heeft na de restauratie slechts 75 kilometer gereden en is helemaal klaar om de weg op te gaan. Alle facturen van de restauratie zijn aanwezig.

Mini 1275 met veel opties
Dat deze Mini is aangepast, is een understatement te noemen. Het plaatwerk van deze klassieker is aangepakt en voorzien van een verse laklaag. De Mini 1275 heeft een remschijf conversie, zeldzame lichtmetalen velgen, kuipstoelen, nieuw uitlaatsysteem en een gereviseerde motor. Aan de buitenkant is de auto voorzien van nieuwe verlichting, chromen grille, nieuwe deurgrepen en nog veel meer.

Mini 1275 oldtimer kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Mini 1275 oldtimer? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m8568
  • Merk: MINI
  • Model: 1275
  • Jaar: 1982