Zondag 7 Juli CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00 - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG TD


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG TD | Concoursstaat | Body-off gerestaureerd | 1953

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Concoursstaat
- Slechts 700 km gereden na restauratie
- Facturen + fotoreportage van de restauratie aanwezig
- 1250cc 4-cilinder motor

MG TD in concoursstaat te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG TD uit 1953. Deze TD is werkelijk een van de mooiste die we in onze showroom hebben gehad en verkeert in een concoursstaat. Hij is body-off gerestaureerd door vader en zoon, waarvan de zoon is gespecialiseerd in de restauratie van klassieke auto’s en benzinepompen. De restauratie is vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage en facturen. de MG TD heeft slechts 700 km gereden na de restauratie. Hij wordt aangedreven door de 1250cc 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 4-versnellingsbak.

MG TD in British Racing Green te koop
Het totaalplaatje van deze MG TD klopt helemaal. Hij is uitgevoerd in een British Racing Green lakwerk dat helemaal past bij deze British Classic en prachtig combineert met het chroomwerk. Het tan interieur verkeert in een topstaat en past helemaal bij het British Racing Green lakwerk. Het dashboard is tan uitgevoerd en beschikt over mooie chromen tellers. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een marmeren stuur wat zorgt voor een luxe uitstraling. Bent u op zoek naar een MG TD in concoursstaat? Dan is dit de klassieker voor u.

MG TD kopen?
Bent u op zoek naar een MG TD uit 1953? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m7051
  • Merk: MG
  • Model: TD
  • Jaar: 1953