Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG TD


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG TD | Gerestaureerd | 5-versnellingsbak | 1953

Highlights:

- Gerestaureerd
- 5-versnellingsbak
- 1250cc 4-cilinder motor
- Moderne vering

Gerestaureerde MG TD te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG TD uit 1953. De MG is afkomstig van een liefhebber en vaste klant van ER Classics die deze TD inruilt tegen een andere klassieker. Hij is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een goede staat. De MG TD ziet er niet alleen fantastisch uit, hij is ook nog eens van diverse technische upgrades voorzien zoals een 5 versnellingsbak en moderne vering. Hij wordt aangedreven door een 1250cc 4-cilinder motor die zorgt voor een heerlijke rijervaring.

Zwarte MG TD met rood interieur te koop
Een MG TD is van zichzelf al een prachtige verschijning, maar de kleurcombinatie op deze British Classic maakt er helemaal een eyecatcher van. Hij is uitgevoerd in een zwart lakwerk dat ervoor zorgt dat het chroomwerk zoals de spaakwielen en bumpers eruit knalt. Het interieur is uitgerust met bordeaux rode bekleding, een houten dashboard en houten stuurwiel dat helemaal past bij een klassieker uit de jaren 50. Kortom, een zeer compleet uitgeruste MG TD in stijlvolle kleurstelling die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

MG TD kopen?
Bent u op zoek naar MG TD uit 1953? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m3105
  • Merk: MG
  • Model: TD
  • Jaar: 1953