Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG TD


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG TD | Gerestaureerd | Zeer goede staat | 1953

Highlights:

- Gerestaureerd
- Gereviseerde motor
- Mooie kleurstelling
- 1250cc 4-cilinder

Gerestaureerde MG TD te koop
Bent u op zoek naar een prachtige British Classic Car in een zeer smaakvolle kleurstelling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze MG TD is afkomstig van een vaste klant van ERclassics die de klassieker heeft ingeruild tegen een andere oldtimer. De MG TD is in het verleden gerestaureerd en recent is de motor gereviseerd. De 1250cc 4-cilinder loopt erg soepel en zorgt voor een geweldige rijervaring.

Crèmekleurige MG TD uit 1953 te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze MG TD echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in een prachtig crèmekleurig lakwerk dat erg mooi combineert met het rode interieur en alle chromen accessoires. De British Classic is tevens voorzien van een aantal leuke extra’s zoals een rode grille, chromen bagagerek, zwarte soft top en houten dashboard. Kortom, een zeer stijlvolle MG TD met leuke extra’s die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

MG TD uit 1953 kopen?
Bent u op zoek naar een gerestaureerde MG TD uit 1953? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m0819
  • Merk: MG
  • Model: TD
  • Jaar: 1953