Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG TD


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG TD | Body-Off gerestaureerd | Topstaat | Cabriolet | 1953

Highlights:

- Recent body-off gerestaureerd
- Volledige onderhoudshistorie bekend
- 20 jaar in bezit geweest
- Matching numbers XPAG motor

MG TD Cabriolet in topstaat te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG TD Cabriolet uit 1953. Deze oldtimer is afkomstig van een echte liefhebber die de auto maar liefst 20 jaar in bezit heeft gehad. De MG is recentelijk uitvoerig gerestaureerd en bevindt zich in een topstaat. De volledige onderhoudshistorie is bekend en vastgelegd in facturen. Zowel optisch als technisch komt u niet zo snel een betere MG TD Cabriolet tegen.

Uitvoerig gerestaureerde MG TD Cabriolet te koop
De MG TD die we hier te koop aanbieden is recentelijk door zijn vorige eigenaar body-off laten restaureren. De witte lak ziet er werkelijk fantastisch uit en combineert prachtig met het chroomwerk en het bordeaux rood lederen interieur. Naast het feit dat de Cabriolet er prachtig uitziet, verkeert hij technisch ook nog eens in een zeer goede staat. Deze MG TD beschikt tevens over een matching numbers XPAG motor. Er zijn kosten nog moeite gespaard om hier een van de mooiste MG TD’s van Nederland van te maken!

Body-off gerestaureerde MG TD Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde MG TD Cabriolet? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m0422-0
  • Merk: MG
  • Model: TD
  • Jaar: 1953