15 Augustus (Onze lieve vrouw Hemelvaart) is onze SHOWROOM OPEN - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG TC


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG TC | Uitvoerig gerestaureerd | Zeer goede staat | 1946

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Gereviseerde motor en versnellingsbak
- Nieuw lakwerk
- Spaakwielen
- Houten dashboard
- Groene bekleding en grille

Uitvoerig gerestaureerde MG TC te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG TC uit 1946. De restauratie van deze British Classic Car is 10 jaar geleden begonnen en zeer recent afgerond door een oldtimerspecialist. Tijdens de restauratie zijn de motor en versnellingsbak gereviseerd waardoor deze MG er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens heerlijk rijdt. De klassieker wordt aangedreven door een 1250cc 4-cilinder motor die zorgt voor een onvergetelijke rijervaring.

MG TC in zeer goede staat te koop
De MG TC die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. De klassieker is voorzien van een nieuw, zwart lakwerk dat erg mooi combineert met alle chromen accessoires. Hij is voorzien van een nieuwe soft top, die u bij twijfelachtig weer in een handomdraai uitklapt. Het interieur is uitgerust met groene bekleding, en zoals het een echte MG TC betaamt, is ook de grille uitgevoerd in dezelfde kleur groen. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een prachtig houten dashboard en origineel stuurwiel.

Uitvoerig gerestaureerde MG TC kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde MG TC uit 1946? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m1281
  • Merk: MG
  • Model: TC
  • Jaar: 1946
  • Int. nr.: 16111