Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

MG MGB V8 Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGB V8 Cabriolet | Gerestaureerd | 5-versnellingsbak | 1978

Highlights:

- Gerestaureerd
- Fotoreportage + facturen van restauratie aanwezig
- 3500cc Rover V8 motor
- 5-versnellingsbak
- Midnight Blue lakwerk

Gerestaureerde MG MGB V8 Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGB V8 Cabriolet uit 1978. De MGB is in het verleden uitvoerig gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Er is een uitgebreide fotoreportage van de restauratie aanwezig en de restauratie is tevens vastgelegd in facturen. Deze MGB wordt aangedreven door een krachtige 3.5 Ltr V8 motor met handgeschakelde 5-versnellingsbak. De krachtige motor in combinatie met het geweldige V8-geluid zorgt voor een onvergetelijke rijervaring.

MG MGB V8 Cabriolet in zeer goede staat te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien verkeert deze MGB V8 Cabriolet in een zeer goede staat. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur Midnight Blue die erg mooi combineert met het chroomwerk en de Minilite velgen. Hij is tevens voorzien van een chromen bagagerek en een zwarte soft top die u bij twijfelachtig weer in een handomdraai inklapt. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met luxe, zwarte stoelen, een sportstuur en mooi origineel dashboard met chromen tellers. Kortom, een zeer compleet uitgeruste MGB V8 Cabriolet die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

MG MGB V8 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een MG MGB V8 Cabriolet uit 1978? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m3831
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1978