Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGB GT


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGB GT | Overdrive | Schuifdak | Zeer goede staat | 1976

Highlights:

- Overdrive
- Zeer goede staat
- Schuifdak
- Chromen spaakwielen
- Houten stuurwiel en versnellingspook

MG MGB GT met overdrive te koop
Bent u op zoek naar een stijlvolle British Classic Car om heerlijk mee rond te toeren en leuke shows en evenementen te bezoeken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGB GT uit 1976. Deze MGB GT is afkomstig uit de privécollectie van een vaste klant, die de oldtimer heeft ingeruild voor een andere Engelse klassieker. De MGB GT is altijd met veel liefde onderhouden en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Deze MGB GT is voorzien van overdrive, wat zorgt voor een heerlijke rijervaring.

MG MGB GT met schuifdak en diverse opties te koop
Deze MGB is voorzien van een donker British Racing Green lakwerk, wat helemaal past bij een klassieker uit deze periode. De chromen spaakwielen en accessoires zijn in een zeer goede staat en combineren prachtig met het lakwerk. De MGB GT is voorzien van een schuifdak, zodat u bij lekker weer in een handomdraai kunt genieten van de buitenlucht tijdens het toeren. Het interieur ziet er prachtig uit en is voorzien van zwarte lederen stoelen, een houten stuurwiel en versnellingspook en chromen tellers. Kortom, een zeer compleet uitgeruste MG MGB GT die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

MG MGB GT met overdrive kopen?
Bent u op zoek naar een MG MGB GT met overdrive? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m6521
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1976