Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGB Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGB Cabriolet | Uitvoerig gerestaureerd | Overdrive | 1976

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Nog niet gereden na restauratie
- Overdrive
- Volledige historie is bekend
- Minilite velgen

Uitvoerig gerestaureerde MG MGB Cabriolet te koop
Wat een prachtige MG MGB Cabriolet is dit! Deze klassieker is zeer recent uitvoerig gerestaureerd door een MG liefhebber en verkeert nu in een zeer goede staat. De MGB ziet eruit als nieuw en heeft nog niet gereden na de restauratie. De volledige historie van de MG is bekend en vastgelegd in facturen. Tevens zijn alle originele boekjes aanwezig. Dit is werkelijk een van de mooiste MGB’s die op de markt verkrijgbaar is.

MGB Cabriolet met overdrive en diverse opties te koop
Deze MGB Cabriolet is echt een plaatje om te zien. Het lichtblauwe lakwerk is een kleur die u niet zo snel tegenkomt op een MGB en fantastisch staat op deze British Classic Car. Het chroomwerk is in een zeer goede staat en combineert prachtig bij het lakwerk. De klassieker is voorzien van een donker interieur en Minilite velgen die helemaal passen bij deze MGB. De MGB Cabriolet is ook nog eens voorzien van de gewilde overdrive wat zorgt voor een onvergetelijke rijervaring. Kortom, een zeer complete MGB die helemaal klaar is voor veel mooie toertochten.

Gerestaureerde MGB Cabriolet met overdrive kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde MG MGB Cabriolet met overdrive? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m6006
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1976