Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGB Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGB Cabriolet | Overdrive | British Racing Green | 1973

Highlights:

- Overdrive
- Minilite velgen
- Houten stuurwiel en versnellingspook
- Chromen bagagerek
- Extra mistlampen
- British Racing Green lakwerk

MG MGB Cabriolet met overdrive te koop
Een Engelse oldtimer in de kleur British Racing Green, veel beter dan dit wordt het niet. Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGB Cabriolet uit 1973. De MGB is afkomstig van een vaste klant van E&R Classics, die de oldtimer heeft ingeruild tegen een andere klassieker. De MGB Cabriolet wordt aangedreven door een 1800cc 4-cilinder motor. Tevens is deze MG voorzien van de gewilde overdrive, wat zorgt voor een heerlijk soepele rijervaring.

MG MGB Cabriolet in British Racing Green te koop
Het lakwerk van de MGB, British Racing Green, past helemaal bij deze oldtimer. Een prachtige kleur die erg mooi combineert met de Minilite velgen en alle chromen accessoires zoals het bagagerek en de extra mistlampen. Het interieur is voorzien van donkere bekleding en een houten stuurwiel en versnellingspook. Kortom, een zeer compleet uitgeruste MGB Cabriolet met overdrive die helemaal klaar is om de weg op te gaan. Ziet u zichzelf de zonsondergang al tegemoet rijden?

MG MGB Cabriolet met overdrive kopen?
Bent u op zoek naar een MG MGB Cabriolet met overdrive uit 1973? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m1665-0
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1973