Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGB


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGB | Eerste Model | Gewilde opties | 1964

Highlights:

- Gewild eerste model MGB
- Gereviseerde versnellingsbak
- Houten stuurwiel
- Zwarte bekleding met witte piping
- Oliekoeler

Zeer complete MG MGB Cabriolet te koop
Soms komen we bij E&R Classics een oldtimer tegen die het allemaal heeft, en dat is zeker het geval bij deze MG MGB Cabriolet uit 1964. Deze Engelse klassieker is afkomstig van een vaste klant die kosten nog moeite heeft gespaard om hier een prachtige MGB van te maken. Zowel optisch als technisch verkeert deze auto in een goede staat en is helemaal klaar om de weg op te gaan!

MG MGB Cabriolet met gewilde opties te koop
De MG die we hier te koop aanbieden is het gewilde eerste model MGB met de kenmerkende deurgreep. De MGB is voorzien van een mooie zwarte soft top, zwarte bekleding met witte piping, het stalen dashboard, spaakwielen, een houten stuurwiel, chromen bagagerek en een gloednieuw tapijtset. Ook technisch verkeert deze MGB in een goede staat. Zo is de auto voorzien van een oliekoeler en is onlangs de versnellingsbak gereviseerd. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze prachtige cabriolet?

MG MGB Cabriolet uit 1964 kopen?
Bent u op zoek naar een MG MGB Cabriolet uit 1964? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m1668
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1964