Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGB Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGB Cabriolet | Overdrive | British Racing Green | 1977

Highlights:

- Overdrive
- Chromen spaakwielen
- British Racing Green
- Zwarte soft top
- 1800cc 4-cilinder

MG MGB Cabriolet met overdrive te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGB Cabriolet uit 1977. De MGB is altijd met veel liefde onderhouden en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Hij wordt aangedreven door een 1800cc 4-cilinder motor met carburateur die een geweldig geluid maakt. De handgeschakelde versnellingsbak met overdrive schakelt perfect en zorgt voor een heerlijke rijervaring.

MG MGB Cabriolet in British Racing Green te koop
Deze MGB Cabriolet is precies zoals een Engelse oldtimer eruit hoort te zien. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur British Racing Green. Een kleur die helemaal past bij de MGB en erg mooi combineert met alle chromen accessoires en de chromen spaakwielen. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met donkere bekleding en een sportstuur. Tevens is de MGB Cabriolet voorzien van een zwarte soft top die u in een handomdraai inklapt wanneer het zonnetje schijnt.

MG MGB Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een MG MGB Cabriolet uit 1977? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m4353
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1977