Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGB V8


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGB V8 | Uitvoerig gerestaureerd | 5 Versnellingsbak | 1979

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- 3500cc Rover V8 motor
- 5-speed Gearbox Conversion Kit
- Onderhoudshistorie bekend
- Spax schokdempers rondom
- Zeer goede staat

MG MGB V8 Cabriolet in zeer goede staat te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGB V8 Cabriolet uit 1979. Het gaat hier om een uitvoerig gerestaureerde MGB Cabriolet die in het verleden is omgebouwd naar een krachtige 3500cc Rover V8 motor. Deze motor zorgt voor serieuze prestaties en een geweldig diep V8-geluid. De MGB V8 is tevens uitgerust met een aantal technische upgrades zoals een 5-speed Gearbox Conversion Kit, Spax schokdempers, elektrische ontsteking en een elektrische radiateur. De MGB V8 is altijd goed onderhouden door zijn vorige eigenaar en de facturen van het gepleegde onderhoud zijn netjes bewaard gebleven.

Uitvoerig gerestaureerde MG MGB V8 Cabriolet te koop
Deze MGB V8 is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur British Racing Green wat helemaal past bij een klassieker uit de jaren 70. De Minilite velgen passen perfect onder deze British Classic en maken de sportieve look helemaal af. De MGB is voorzien van een beigekleurige Twillfast soft top die erg mooi combineert met het groene lakwerk. Het interieur is uitgerust met luxe, zwarte lederen stoelen, een mooi origineel dashboard en een sportstuur. Kortom, een zeer compleet uitgeruste MGB V8 die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

MG MGB V8 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een MG MGB V8 uit 1979? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m1954
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1979