19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN

MG MGB Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGB Cabriolet | Historie bekend | Overdrive | 1974

Highlights:

- Onderhoudshistorie bekend
- Overdrive
- 1800cc 4-cilinder motor
- Leuke rijdersauto

MG MGB Cabriolet met overdrive te koop
Wij bieden te koop aan deze leuke MG MGB Cabriolet uit 1974. De MGB is afkomstig van een bekende klant die de auto heeft ingeruild op een andere klassieker. De MGB is in het verleden door een hobbyist gerestaureerd. Het hang- en sluitwerk had beter gekund. Het is een leuke rijdersauto die technisch goed is onderhouden. Er is een volle map met facturen aanwezig. Hij wordt aangedreven door een 1800cc 4-cilinder motor met handgeschakelde versnellingsbak die is voorzien van de gewilde overdrive. De MGB heeft tevens schijfremmen voor die zorgen voor extra rijcomfort.

MG MGB Cabriolet in Barnsteen rood metallic te koop
De MGB Cabriolet die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in de prachtige kleur Barnsteen rood metallic. Een mooie, warme donkerrode kleur die erg mooi combineert met het chroomwerk en de klassieker een onderscheidend karakter geeft. De Minilite velgen staan erg mooi onder de MGB en geven hem een sportieve look. Het interieur van de MGB verkeert in een nette staat en is uitgerust met zwarte, kunstlederen bekleding. Om het totaalplaatje af te maken is er gekozen voor een houten stuurwiel en een zwarte soft top.

MG MGB Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een MG MGB Cabriolet uit 1974? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m4994
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1974