Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGB Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGB Cabriolet | Gerestaureerd | Overdrive | Europese auto | 1974

Highlights:

- Gerestaureerd
- Overdrive
- Europese auto
- 1800cc 4-cilinder motor
- British Racing Green lakwerk

Gerestaureerde MG MGB Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGB Cabriolet uit 1974. De MGB is afkomstig van een bekende klant van E&R Classics die deze klassieker inruilt tegen een andere. Hij is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een goede staat. De MGB is nieuw geleverd in Europa en wordt aangedreven door de 1800cc 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde versnellingsbak met overdrive.

MG MGB Cabriolet in British Racing Green te koop
De MGB die we hier te koop aanbieden is zoals een echte British Classic eruit hoort te zien. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur British Racing Green die erg mooi combineert met alle chromen accessoires. Deze MGB is tevens uitgerust met een aantal leuke extra’s zoals Minilite velgen, extra verstralers en een chromen bagagerek. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met zwarte kunstlederen bekleding en een met leer bekleed sportstuur. De MGB beschikt over een zwarte soft top met cover die u in een handomdraai inklapt zodra de zon schijnt.

MG MGB Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een MG MGB Cabriolet uit 1974? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m1640
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1974