27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

MG MGB Cabriolet 1974


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

SOLD / VERKAUFT / VENDU / VERKOCHT

MGB Cabriolet 1974, Minilite wielen, in mooie en goede staat

Dit is een MGB cabriolet uit het bouwjaar 1974. Hij verkeert zowel van binnen als van buiten in een mooie en goed verzorgde staat en is uitgevoerd met een rood lakwerk en een zwart interieur met rode piping. Zowel het lakwerk, het chroomwerk als het interieur verkeren in mooie en goede conditie. De 1798CC 4 cilinder motor levert 96PK en is gekoppeld aan de handgeschakelde 4-versnellingsbak. Technisch is hij volledig gecontroleerd in onze werkplaats en verkeert in zeer goede staat en is voorzien van Nederlandse APK keuring. Rijdt zeer goed. Verder beschikt hij over Minilite wielen, een houten stuurwiel, houten schakelpook en een zwarte soft-top. Zoekt u een mooie en frisse MGB cabriolet waar u direct heerlijk mee kunt gaan rijden, dan is dit exemplaar uiterst geschikt.

  • Ref. nr.: 1637
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1974