27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

MG MGB Cabriolet 1973


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

SOLD/VERKAUFT/VENDU/VERKOCHT

MGB Roadster 1973, Overdrive, British Racing Green

Dit is een MGB in de cabriolet uitvoering uit het bouwjaar 1973. Hij verkeert zowel van binnen als van buiten in een prachtige gerestaureerde staat. Hij is voorzien van een lakwerk in de kleur British Racing Green, chromen spaakwielen en een beige leder interieur met groene piping en een houten stuurwiel. Echt een top combintie op deze Engelse roadster. De 1798CC 4 cilinder motor levert een vermogen van 96PK en is gekoppeld aan de handgeschakelde 4-versnellingsbak met overdrive. Technisch is hij volledig gecontroleerd in onze werkplaats en verkeert in uitstekende staat. Rijdt fantastisch. Sinds 1998 is hij in Nederland van 1 eigenaar geweest en is voorzien van Nederlandse APK keuring. Verder heeft hij een zwarte mohair soft-top en een chroom bagagerek. Kortom een werkelijk prachtig exemplaar van de MGB die volledig klaar is voor veel rijplezier.

  • Ref. nr.: 1593
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1973