Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGB Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGB Cabriolet | Uitvoerig gerestaureerd | Topstaat | Overdrive | 1972

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Overdrive
- British Racing Green lakwerk
- Lichtbruin interieur met groene piping
- Beigekleurige Mohair soft top
- Houten stuurwiel en versnellingspook
- Chromen spaakwielen

Uitvoerig gerestaureerde MG MGB Cabriolet te koop
Bent u op zoek naar een topexemplaar MGB Cabriolet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Deze prachtige MG is een aantal jaar geleden door onze eigen werkplaats body-off gerestaureerd en verkeert nu zowel optisch als technisch in een topstaat. De restauratie is vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage. De MGB wordt aangedreven door een 1800cc 4-cilinder motor met handgeschakelde versnellingsbak die is uitgerust met overdrive. Het geweldige geluid in combinatie met de rijeigenschappen van deze British Classic zorgen voor een onvergetelijke rijervaring.

MG MGB Cabriolet in British Racing Green te koop
Het totaalplaatje van deze MG MGB Cabriolet klopt helemaal. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur British Racing Green die geweldig combineert met alle chromen accessoires en chromen spaakwielen. Het interieur is uitgerust met lichtbruine bekleding met groene piping, wat zorgt voor een mooi samenspel met het lakwerk. De MGB is tevens voorzien van een beigekleurige Mohair soft top zodat u ook bij twijfelachtig weer lekker kunt gaan toeren.

MG MGB Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde MG MGB Cabriolet uit 1972? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m8229
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1972