Zondag 4 Augustus CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00) - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGB Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGB Cabriolet | Gerestaureerd | Overdrive | 1970

Highlights:

- Gerestaureerd
- Overdrive
- Carmine Red lakwerk
- Beigekleurig lederen interieur
- Beigekleurige soft top
- Chromen spaakwielen

Gerestaureerde MG MGB Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGB Cabriolet uit 1970. Deze klassieker is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Hij wordt aangedreven door een 1800cc 4-cilinder motor met handgeschakelde versnellingsbak met overdrive. De klassieker rijdt heerlijk en schakelt messcherp. Zodra u achter het stuur kruipt van deze British Classic Car waant u zich weer helemaal in de jaren 70.

MG MGB Cabriolet in Carmine Red te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien gaat het hier om een zeer compleet uitgevoerde MGB Cabriolet. Hij is uitgevoerd in de originele fabriekskleur Carmine Red. Een prachtige, warme kleur die erg mooi combineert met de chromen details en spaakwielen. Het interieur is uitgerust met beigekleurige lederen bekleding en hij is voorzien van een beigekleurige soft top en hood cover. Om het geheel af te maken is de MGB voorzien van een origineel houten Moto-Lita stuurwiel. Kortom, een zeer stijlvol uitgevoerde MGB in prachtige kleurstelling die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

MG MGB Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een MG MGB Cabriolet uit 1970? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m2562
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1970