Zondag 4 Augustus CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00) - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGA Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGA Cabriolet | Body-Off gerestaureerd | Zeer goede staat | 1957

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Zeer goede staat
- Crèmekleurig lakwerk
- Rood lederen interieur
- Chromen spaakwielen

Body-off gerestaureerde MG MGA Cabriolet te koop
Bent u op zoek naar een British Classic Car in een prachtige kleurstelling? Dan is deze MGA Cabriolet de klassieker voor u! Deze MGA is in het verleden body-off gerestaureerd. De restauratie is vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage. Zowel optisch als technisch verkeert deze MGA Cabriolet in een zeer goede staat. Deze klassieke MG is helemaal klaar voor veel mooie toertochten.

MG MGA Cabriolet te koop bij E&R Classics
De MGA Cabriolet die we te koop aanbieden is werkelijk een plaatje om te zien. Het crèmekleurige lakwerk past helemaal bij de klassieker en combineert prachtig met het rode lederen interieur. De MGA Cabriolet is voorzien van een set chromen spaakwielen die het totaalplaatje helemaal af maken. Tevens is de MGA uitgerust met een aantal leuke extra opties zoals een houten stuurwiel en een chromen bagagerek. Kortom, een zeer compleet uitgeruste MG MGA Cabriolet die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Gerestaureerde MG MGA Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde MG MGA Cabriolet? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m1570
  • Merk: MG
  • Model: MGA
  • Jaar: 1957