Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGA 1622 MK2


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGA 1622 MK2 | Body-Off Gerestaureerd | Concoursstaat | 1962

Highlights:

- Recent body-off gerestaureerd
- Auto verkeert in concoursstaat
- 100 km gereden na restauratie
- Fotoreportage van de restauratie aanwezig
- 1622cc 4-cilinder motor
- Overdrive

MG MGA 1622 MK2 in concoursstaat te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGA 1622 MK2 Cabriolet uit 1962. De MGA is recent body-off gerestaureerd door een MG-specialist en verkeert in een concoursstaat. Er zijn kosten noch moeite bespaard om een absoluut topexemplaar van deze MGA te maken en dat is er aan af te zien. De auto heeft slechts 100 km gereden na de restauratie en de restauratie is vastgelegd in een fotoreportage. De MGA MK2 wordt aangedreven door de krachtige 1622cc 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde versnellingsbak met overdrive. De klassieker is tevens uitgerust met een extra oliekoeler en schrijfremmen voor die zorgen voor extra rijcomfort.

Body-off gerestaureerde MG MGA 1622 MK2 te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is de restauratie van deze MGA van een zeer hoog niveau. De MG is uitgevoerd in een prachtig lichtblauw metallic lakwerk dat erg mooi staat op de auto en geweldig combineert met het chroomwerk en de chromen spaakwielen. Het interieur is uitgerust met zwarte lederen bekleding met lichtblauwe piping die mooi combineert met het lakwerk. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een zwarte Mohair soft top die u in een handomdraai inklapt zodra de zon schijnt. Bent u op zoek naar een van de beste MGA’s die op de markt verkrijgbaar is? Dan is dit de klassieker voor u.

MG MGA 1622 MK2 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een MG MGA 1622 MK2 Cabriolet uit 1962? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m6112
  • Merk: MG
  • Model: MGA
  • Jaar: 1962