Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGA 1600


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGA 1600 | Uitvoerig gerestaureerd | Cabriolet | 1959

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Volledige onderhoudshistorie bekend
- Schijfremmen voor
- Zwarte soft top
- Chromen spaakwielen

Uitvoerig gerestaureerde MG MGA te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGA 1600 Cabriolet. Deze MG is een aantal jaar geleden body-off gerestaureerd en verkeert in een topstaat. Zowel optisch als technisch is deze MGA uitvoerig gerestaureerd. Alle facturen zijn aanwezig en de volledige restauratie is vastgelegd in een fotoreportage.

MG MGA in topstaat
Deze MG MGA Cabriolet is echt de definitie van een British Classic Car. De rode lak ziet er super uit en staat erg goed bij het chroomwerk en de chromen spaakwielen. Het interieur verkeert in een zeer goede staat en is voorzien van een zwart tapijt, nieuwe lederen bekleding en nieuwe meters. Het zwarte interieur steekt mooi af tegen de rode lak en maken het een plaatje om te zien. De ultieme oldtimer cabriolet voor veel mooie zomerse toertochten!

MG MGA Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar MG MGA Cabriolet? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m4433
  • Merk: MG
  • Model: MGA
  • Jaar: 1959