Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGA 1600 Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGA 1600 Cabriolet | Uitvoerig Gerestaureerd | Historie Bekend | 1960

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Onderhoudshistorie aanwezig
- Fotoreportage van de restauratie aanwezig
- Schijfremmen voor
- Rood interieur

Uitvoerig gerestaureerde MG MGA 1600 Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGA 1600 Cabriolet uit 1960. De MGA is in het verleden uitvoerig gerestaureerd en verkeert nu zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De Engelse oldtimer is afkomstig van een echte liefhebber die de facturen van het gepleegde onderhoud netjes heeft bewaard. Tevens is er een fotoreportage van de restauratie aanwezig. De MGA 1600 Cabriolet wordt aangedreven door een 1600cc 4-cilinder en heeft schijfremmen voor die zorgen voor een fantastische rijervaring.

MG MGA 1600 Cabriolet te koop bij E&R Classics
Deze MGA 1600 Cabriolet is echt een plaatje om te zien. Wat hem onderscheidt van de rest, is toch wel zijn prachtige kleurstelling. Hij is voorzien van een zwart lakwerk dat erg mooi combineert met de chromen spaakwielen en de andere accessoires. Wat er helemaal een eyecatcher van maakt is zijn prachtige rode interieur. De combinatie tussen het zwarte lakwerk en het rode interieur is geweldig en geeft de klassieker een onderscheidend karakter. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze British Classic Car?

MG MGA 1600 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde MG MGA 1600 Cabriolet uit 1960? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m7044
  • Merk: MG
  • Model: MGA
  • Jaar: 1960