Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGA 1600 Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGA 1600 Cabriolet | Uitvoerig gerestaureerd | Onderhoudshistorie bekend | 1960

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Onderhoudshistorie bekend
- Zeer goede staat
- Schijfremmen voor
- Spaakwielen
- Zwart interieur

Uitvoerig gerestaureerde MG MGA 1600 Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGA 1600 Cabriolet uit 1960. De MGA is in het verleden uitvoerig gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De klassieker is altijd goed onderhouden door zijn vorige eigenaar en alle facturen van het gepleegde onderhoud zijn netjes bewaard gebleven. De MGA 1600 wordt aangedreven door een 1600cc 4-cilinder motor en heeft schijfremmen voor die zorgen voor een heerlijke rijervaring.

MG MGA 1600 Cabriolet met diverse opties te koop
De MGA 1600 die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Tijdens de restauratie is hij voorzien van een prachtig zwart lakwerk dat erg mooi combineert met de spaakwielen en alle chromen accessoires. Ook het interieur is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een mooi geheel en zeer stijlvolle look. Kortom, een MGA 1600 Cabriolet in zeer goede staat die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

MG MGA 1600 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een MG MGA 1600 Cabriolet uit 1960? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m9405
  • Merk: MG
  • Model: MGA
  • Jaar: 1960