Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGA Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGA Cabriolet | Uitvoerig gerestaureerd | Zeer goede staat | Babyblauw | 1958

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Zeer goede staat
- Babyblauw lakwerk
- Mooi chroomwerk

Uitvoerig gerestaureerde MG MGA Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGA Cabriolet uit 1958. De MGA is uitvoerig gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Aangedreven door een 1500cc 4-cilinder motor met een prachtig geluid, krijgt u bij iedere rit gegarandeerd een glimlach op uw gezicht.

MG MGA Cabriolet in babyblauw te koop
De kleuren groen en rood zien we wel vaker op een MGA, maar een lakwerk zoals op deze klassieker kom je niet gauw tegen. De MGA Cabriolet is namelijk voorzien van een prachtig babyblauw lakwerk. Een kleur die fantastisch staat op deze oldtimer en erg goed combineert met alle chromen details. Het interieur verkeert ook in een zeer goede staat en is uitgerust met zwarte bekleding, een prachtig stuurwiel en een dashboard in dezelfde kleur als de carrosserie. Een zeer smaakvolle verschijning en een echte eyecatcher.

Uitvoerig gerestaureerde MG MGA Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde MG MGA Cabriolet uit 1958? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m5324
  • Merk: MG
  • Model: MGA
  • Jaar: 1958