Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MG MGB Cabriolet


Zoekt u een MG?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw MG!

Heeft u een MG en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MG MGB Cabriolet | Nardo Grey | 1979

Highlights:

- Unieke kleur: Nardo Grey
- Nieuwe Minilite Velgen
- Zwarte soft top

MGB Cabriolet te koop in unieke kleur
Wat een unieke verschijning is deze MGB Cabriolet! De combinatie van de speciale Nardo Grey kleur met zwarte soft top en zwart interieur, zorgt voor een echt onderscheidend en hedendaags karakter. De Minilite velgen en het verchroomde bagagerek steken mooi af tegen deze bijzondere kleur. De auto is 3 jaar geleden in de kleur Nardo Grey gespoten en de staat van de lak is uitstekend.

Goed onderhouden MGB Cabriolet
Deze MGB Cabriolet is 28 jaar geleden geïmporteerd vanuit de Verenigde Staten en heeft sindsdien 3 particuliere eigenaren in Nederland gehad. De laatste eigenaar heeft de auto 12 jaar in bezit gehad en heeft er in totaal ongeveer 8000 mijl mee gereden. Een echte liefhebbers auto die altijd netjes is onderhouden en met zorg is behandeld.

Unieke MGB Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een leuke, goed onderhouden MGB Cabriolet in de unieke kleur Nardo Grey? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m2259
  • Merk: MG
  • Model: MGB
  • Jaar: 1979