Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz Unimog 411 Cabriolet


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz Unimog 411 Cabriolet | Uitvoerig gerestaureerd | 1961

Highlights:

- Recent uitvoerig gerestaureerd
- Zeer goede staat
- Originele Duitse Unimog Cabriolet
- 1800cc 4-cilinder Diesel
- Vierwielaandrijving

Mercedes-Benz Unimog 411 Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz Unimog 411 Cabriolet uit 1961. Het gaat hier om een originele Unimog Cabriolet die nieuw geleverd is in Duitsland en in de jaren 50 en 60 werd gebruikt als landbouwvoertuig. De Unimog die wij hier aanbieden is uitvoerig gerestaureerd in de periode van 2018 – 2021 en verkeert zowel technisch als optisch in een zeer goede staat. Deze krachtige 4 x 4 Unimog wordt aangedreven door een 1800cc 4-cilinder dieselmotor.

Uitvoerig gerestaureerde Mercedes-Benz Unimog 411 Cabriolet te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien verkeert deze Unimog 411 Cabriolet in een zeer goede staat. Tijdens de restauratie is hij voorzien van een mooi donkergroen lakwerk dat erg mooi combineert met de ruige terreinbanden en de rode velgen. De wanden van de laadbak zijn gemaakt van hout en kunt u aan alle zijden openklappen zodat u makkelijk spullen in en uit kunt laden. Het interieur is uitgerust met groen tapijt en zittingen met zwarte bekleding. De Unimog beschikt tevens over een groene kap die u er gemakkelijk afhaalt zodat u kunt genieten van de buitenlucht.

Mercedes-Benz Unimog 411 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz Unimog 411 Cabriolet uit 1961? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m4853
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: Unimog
  • Jaar: 1961