27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Mercedes Benz SLS AMG Coupe 2009


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

SOLD / VERKAUFT / VENDU / VERKOCHT 

Mercedes-Benz SLS AMG Coupe 2009, volledig nieuw, nooit geregistreerd

De Mercedes-Benz SLS AMG werd eind 2009 gepresenteerd en is geïnspireerd op de legendarische 300SL Gullwing. Beide auto’s hebben een lange neus, vleugeldeuren en de zitplaatsen zitten relatief ver naar achter. Dit betreft een Mercedes-Benz SLS AMG in de Coupe uitvoering. In 2009 is dit exemplaar geleverd, daarna nooit geregistreerd en heeft daarom ook slechts 65KM gereden. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleurstelling van lakwerk in de kleur Iridium Silver en een interieur in de kleur Classic Red. Uiteraard voorzien van de handgebouwde 6208CC AMG V8 motor die een vermogen levert van 571PK. Dit vermogen wordt door middel van de 7-traps automatische versnellingsbak met dubbele koppeling overgebracht naar de achterwielen. De SLS AMG wordt niet meer gebouwd en daarom is dit volledig nieuwe exemplaar een uitstekende investering met veel potentieel .

  • Ref. nr.: 1630
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: SLS
  • Jaar: 2009