Zondag 4 Augustus CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00) - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz SLK 200


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz SLK 200 | 96.514 km | Cabriolet | 2001

Highlights:

- 96.514 km aantoonbaar
- Onderhoudshistorie is bekend
- Zwart/rood lederen interieur
- Airconditioning

Mercedes-Benz SLK 200 cabriolet te koop
Over een goed onderhouden Mercedes-Benz SLK 200 gesproken! Deze SLK is afkomstig van een echte liefhebber die de auto altijd goed heeft onderhouden en met veel liefde heeft behandeld. De auto verkeert in een zeer goede staat en heeft slechts 96.514 km op de teller staan. De onderhoudshistorie van de Mercedes is bekend en vastgelegd in de boekjes.

Mercedes-Benz SLK 200 met leuke opties
Naast het feit dat deze SLK 200 cabriolet technisch goed onderhouden is, beschikt deze auto over leuke opties. Een automatische hard-top die in een handomdraai naar beneden kan bij mooi weer, een zwart/rood lederen interieur en airconditioning. Om het geheel af te maken staat de auto op een set prachtige velgen die mooi combineren met de zwarte lak. Echt een plaatje om te zien!

Mercedes-Benz SLK 200 kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz SLK 200 met aantoonbare kilometerstand? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m9660
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: SLK 200
  • Jaar: 2001