Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz SLK 230


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz SLK 230 | Onderhoudshistorie bekend | Zeer goede staat | 2004

Highlights:

- Onderhoudshistorie bekend
- Originele boekjes aanwezig
- Zeer goede staat
- 109.080 Km
- 2295cc 4-cilinder
- Automatische versnellingsbak

Mercedes-Benz SLK 230 met onderhoudshistorie te koop
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz cabriolet in topstaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz SLK 230 uit 2004. De Mercedes-Benz is altijd met veel liefde onderhouden en de onderhoudshistorie is dan ook netjes vastgelegd in facturen. Ook de originele boekjes zijn aanwezig en ingevuld. Met een aantoonbare tellerstand van slechts 109.080 km kunt u nog vele jaren genieten van deze cabriolet.

Mercedes-Benz SLK 230 in zeer goede staat te koop
Dat deze Mercedes-Benz SLK 230 in een goede staat verkeert, is een understatement. De vorige eigenaar van deze Mercedes-Benz is een echte perfectionist die de auto altijd in de garage heeft gestald en alleen met mooi weer heeft gereden. Zoals u op de foto’s kunt zien is de SLK voorzien van een aantal leuke extra’s zoals Keskin lichtmetalen velgen, een achterspoiler en andere verlichting. Uiteraard worden alle originele onderdelen meegeleverd.

Mercedes-Benz SLK 230 kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz SLK 230 met onderhoudshistorie? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m7392
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: SLK 230
  • Jaar: 2004