Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz 500 SL


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 500 SL | Europese auto | Historie bekend | Zeer goede staat | 1985

Highlights:

- Europese auto
- Onderhoudshistorie bekend
- 5.0 Ltr. V8
- Automaat
- Nieuw lakwerk

Europese Mercedes-Benz 500 SL te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 500 SL uit 1985. De Mercedes-Benz is afkomstig van een echte liefhebber die de auto altijd goed heeft onderhouden. De facturen van het gepleegde onderhoud zijn dan ook netjes bewaard gebleven. Het gaat hier om een Europese Mercedes-Benz 500 SL die wordt aangedreven door een 5.0 liter V8 met automatische versnellingsbak.

Mercedes-Benz 500 SL met nieuw lakwerk te koop
De Mercedes-Benz 500 SL die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is zeer recent voorzien van een nieuwe laklaag in de prachtige kleur Signalrot. Tevens is hij voorzien van een nieuwe zwarte soft top, die u in een handomdraai inklapt wanneer het zonnetje schijnt. Zodra u plaatsneemt op de lederen bekleding, wordt u omringd door luxe. Het dashboard is ingelegd met diverse houtaccenten, wat helemaal past bij een klassieker uit de jaren 80. Tevens beschikt deze Mercedes-Benz 500 SL over een aantal gewilde opties zoals cruise control en climate control. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Mercedes-Benz 500 SL die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Mercedes-Benz 500 SL kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 500 SL uit 1985? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m7481
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 500SL
  • Jaar: 1984