Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes Benz 450 SL


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 450 SL | Airconditioning | Historie bekend | 1977

Highlights:

- Airconditioning
- Historie bekend
- Hard top en soft top aanwezig
- Originele boekjes aanwezig

Mercedes-Benz 450 SL Cabriolet met airconditioning te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 450 SL Cabriolet uit 1977. Deze klassieke Mercedes-Benz is afkomstig van een liefhebber die de auto altijd goed heeft onderhouden. De onderhoudshistorie van de vorige eigenaar is bekend en vastgelegd in facturen. Ook de originele instructie- en onderhoudsboekjes zijn aanwezig.

Mercedes-Benz 450 SL Cabriolet met diverse opties te koop
Deze Mercedes-Benz 450 SL Cabriolet is niet alleen een plaatje om te zien, hij is ook nog eens voorzien van diverse gewilde opties. Zo is de klassieker uitgerust met airconditioning, zodat u tijdens een warme zomerdag lekker koel blijft tijdens het toeren. Het interieur is uitgerust met lichtbruine bekleding die prachtig combineert met het beigekleurig lakwerk en de velgen. Deze Mercedes-Benz 450 SL Cabriolet wordt aangedreven door een 4.5 liter V8-motor met automatische versnellingsbak die zorgt voor een heerlijke rijbeleving. Ziet u zichzelf al met het dak naar beneden de zonsondergang tegemoet rijden op een mooie kustweg?

Mercedes-Benz 450 SL Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 450 SL Cabriolet uit 1977? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m0399
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 450SL
  • Jaar: 1977