Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes Benz 350SL


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 350 SL | Handgeschakeld | Donkerblauw | 1971

Highlights:

- Handgeschakelde versnellingsbak
- Donkerblauw lakwerk
- Inclusief originele hard top
- Kroonkurk velgen
- Beigekleurig interieur
- 3.5 Ltr. V8 motor

Donkerblauwe Mercedes-Benz 350 SL te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Mercedes-Benz 350 SL uit 1971. De klassieker is afkomstig van een vaste klant van E&R Classics die de auto bij ons heeft ingeruild. Hij is altijd met veel liefde onderhouden en zowel technisch als optisch verkeert deze Mercedes-Benz in een goede staat. De 350 SL wordt aangedreven door een 3.5 Ltr. V8 motor met handgeschakelde versnellingsbak, die ervoor zorgt dat u rustig kunt toeren, maar tevens sportief kunt rijden wanneer u daar behoefte aan heeft. Ziet u zichzelf al rijden in deze Mercedes-Benz 350 SL?

Mercedes-Benz 350 SL met originele hard top te koop
De klassieke Mercedes-Benz die we hier te koop aanbieden is een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in een donkerblauw lakwerk dat prachtig combineert met alle chromen details en de kroonkurk velgen. Het beigekleurige interieur steekt erg mooi af tegen het donkerblauwe lakwerk en het dashboard met houtinleg past helemaal bij een klassieker uit de jaren 70. De Mercedes-Benz 350 SL beschikt tevens over een zwarte soft top en originele hard top in dezelfde kleur als de carrosserie. Kortom, een zeer compleet uitgeruste 350 SL die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Mercedes-Benz 350 SL te koop bij E&R Classics
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 350 SL uit 1971? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m0833
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 350SL
  • Jaar: 1971