Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz 300TD


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 300 TD Turbo | Slechts 125.607 Km | Eerste eigenaar | 1988

Highlights:

- Afkomstig van de eerste eigenaar
- Uitzonderlijk lage aantoonbare tellerstand van 125.607 km
- Dealer onderhouden
- Originele boekjes aanwezig
- 3000cc 6-cilinder
- Automatische versnellingsbak

Mercedes-Benz 300 TD Turbo met uitzonderlijk lage tellerstand te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Mercedes-Benz 300 TD Turbo. Deze Mercedes-Benz is nieuw geleverd in Nederland in 1988 en is afkomstig van de eerste eigenaar. De vorige eigenaar is een echte liefhebber die deze 300 TD Turbo altijd door de Mercedes-Benz dealer heeft laten onderhouden. Alle originele boekjes zijn nog aanwezig en netjes bewaard gebleven. Wat deze klassieker helemaal uniek maakt is zijn uitzonderlijk lage aantoonbare tellerstand van slechts 125.607 km. De Mercedes-Benz wordt aangedreven door een 3.0 liter 6-cilinder met automatische versnellingsbak.

Goed onderhouden Mercedes-Benz 300 TD Turbo te koop
Bij het zien van deze Mercedes-Benz 300 TD Turbo zou u niet snel geloven dat dit een auto van 33 jaar oud is. De vorige eigenaar heeft deze klassieker altijd met veel liefde behandeld en dat is er aan af te zien. Het lichtbeige metallic lakwerk verkeert in een goede staat en past helemaal bij deze station wagon uit de jaren 80. Het interieur verkeert in een zeer goede staat en is uitgerust met donkere stoffen bekleding, een dashboard met houtaccenten en climate control.

Mercedes-Benz 300 TD Turbo kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 300 TD Turbo uit 1988? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m6425
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 300
  • Jaar: 1988