19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN

Mercedes-Benz 280 SL


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 280 SL | Zeer goede staat | Historie bekend | 1984

Highlights:

-    Onderhoudshistorie aanwezig
-    Handgeschakelde 5-versnellingsbak
-    Europese auto
-    Hard top en soft top aanwezig
-    2800cc 6-cilinder motor

Mercedes-Benz 280 SL in zeer goede staat te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 280 SL uit 1984. Deze 280 SL is afkomstig van een bekende klant die de auto heeft ingeruild op een andere oldtimer. Het gaat hier om een originele Europese auto die nieuw geleverd is in Duitsland. De onderhoudshistorie is bekend en de facturen van het gepleegde onderhoud zijn netjes bewaard gebleven. Hij wordt aangedreven door een 2800cc 6-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 5-versnellingsbak.

Mercedes-Benz 280 SL met hard top te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Mercedes-Benz 280 SL een echte eyecatcher. Hij is uitgevoerd in een prachtig goudkleurig metallic lakwerk dat helemaal past bij een klassieker uit de jaren 80. Er is een hard top aanwezig in dezelfde kleur als de auto en er is ook een donkerbruine soft top. Het tan kleurige interieur verkeert in een zeer nette staat en vormt een mooie combinatie met het goudkleurige lakwerk. De Mercedes-Benz is tevens uitgerust met een aantal gewilde opties zoals elektrisch verstelbare ramen, centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging, alarmsysteem en mistlampen.

Mercedes-Benz 280 SL kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 280 SL uit 1984? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m7595
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 280SL
  • Jaar: 1984