Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz 280 SL


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 280 SL | Zeer goede staat | Historie bekend | 1983

Highlights:

- Zeer goede staat
- Onderhoudshistorie bekend
- Soft top en hard top aanwezig
- Kroonkurk velgen
- 2800cc 6-cilinder
- Automatische versnellingsbak

Mercedes-Benz 280 SL in zeer goede staat te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 280 SL uit 1983. De Mercedes-Benz is afkomstig van een liefhebber die de klassieker altijd met veel liefde heeft onderhouden. De facturen van het gepleegde onderhoud zijn dan ook netjes bewaard gebleven. De Mercedes-Benz 280 SL wordt aangedreven door een 2800cc 6-cilinder motor met automatische versnellingsbak. Zowel optisch als technisch verkeert de Mercedes-Benz in een zeer goede staat.

Mercedes-Benz 280 SL te koop bij ERclassics
De Mercedes-Benz 280 SL die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Het zilvergrijze lakwerk ziet er prachtig uit en combineert erg mooi met het chroomwerk en de kroonkurk velgen. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgevoerd in de originele kleurstelling met geruite en zwarte bekleding. De Mercedes-Benz is tevens voorzien van de originele hard top en zwarte soft top zodat u ook bij twijfelachtig weer heerlijk kunt gaan toeren.

Mercedes-Benz 280 SL kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 280 SL uit 1983? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m6025
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 280SL
  • Jaar: 1983