15 Augustus (Onze lieve vrouw Hemelvaart) is onze SHOWROOM OPEN - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz 280 SE Coupe


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 280 SE Coupe | Gerestaureerd | Schuifdak | Schijfremmen | 1968

Highlights:

- Gerestaureerd
- 17 jaar 1 eigenaar
- Elektrisch schuifdak
- Schijfremmen rondom
- Rem- en stuurbekrachtiging
- Automatische versnellingsbak

Gerestaureerde Mercedes-Benz 280 SE Coupe te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 280 SE Coupe uit 1968. Deze klassieker is afkomstig van een echte liefhebber die de Mercedes-Benz maar liefst 17 jaar in zijn bezit heeft gehad. De Mercedes-Benz 280 SE Coupe wordt aangedreven door een 2800cc 6-cilinder met automatische versnellingsbak die altijd door een oud Mercedes-Benz monteur is onderhouden. De klassieke Mercedes-Benz beschikt over een aantal gewilde upgrades zoals rem- en stuurbekrachtiging en schijfremmen rondom die zorgen voor een geweldige rijervaring.

Mercedes-Benz 280 SE Coupe met elektrisch schuifdak te koop
De Mercedes-Benz 280 SE Coupe die we hier te koop aanbieden rijdt niet alleen fantastisch, hij ziet er ook nog eens prachtig uit. Hij is uitgevoerd in een lichtblauw metallic lakwerk dat erg mooi combineert met alle chromen accessoires en de imposante grille. Wat helemaal uniek is voor een klassieker uit de jaren 60, is dat deze Mercedes-Benz 280 SE Coupe is uitgerust met een origineel elektrisch schuifdak. Zo kunt u heerlijk genieten van de buitenlucht tijdens het toeren. Het interieur is voorzien van beigekleurige lederen bekleding die mooi afsteekt tegen het lichtblauwe lakwerk.

Mercedes-Benz 280 SE Coupe kopen?
Bent u op zoek naar een gerestaureerde Mercedes-Benz 280 SE Coupe uit 1968? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m0223
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 280SE
  • Jaar: 1968
  • Int. nr.: 05812