15 Augustus (Onze lieve vrouw Hemelvaart) is onze SHOWROOM OPEN - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet | Zeer zeldzaam | Origineel | 1971

Highlights:

- Zeer zeldzame originele Bähr cabriolet
- Slechts 100 stuks gebouwd
- Bouwtekeningen + keuringsrapport aanwezig
- Unieke 4-zits Mercedes-Benz cabriolet

Zeer zeldzame Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet te koop
Er zijn al heel wat klassieke Mercedes-Benz modellen voorbijgekomen bij E&R Classics, maar dit is er eentje met een wel heel bijzonder verhaal. Deze klassieker werd nieuw geleverd als een standaard Mercedes-Benz 250 E/8. Zoals u op de foto’s kunt zien gaat het hier om een cabriolet versie. Dit was allesbehalve standaard en werd dan ook alleen in opdracht gebouwd door carrosseriebouwer Bähr Cabrio. Bähr Cabrio heeft in samenwerking met Mercedes-Benz slechts zo’n 100 cabriolet versies aangepast waardoor het vinden van een origineel exemplaar erg lastig is. Het gaat hier om een originele Bähr Cabriolet die in 1990 is aangepast. De originele tekeningen zijn nog aanwezig en tevens het Duitse keuringsrapport uit 1990. De Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet is zeer zeldzaam en een gegarandeerd gespreksonderwerp voor iedere oldtimer liefhebber.

Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet te koop met diverse opties
Deze Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet is een zeer imposante verschijning om te zien. De grille in combinatie met de grote koplampen en het prachtige chroomwerk maken er een echte eyecatcher van. Het donkerblauwe lakwerk staat prachtig op deze klassieker en combineert erg mooi met het bruine interieur. In tegenstelling tot de meeste Mercedes-Benz Cabriolets kunt u in deze klassieker met 4 personen plaatsnemen. Zo kunt u heerlijk genieten van een toertocht samen met het gezin, vrienden of familie. Bent u op zoek naar een unieke en zeldzame oldtimer? Dan is dit deze Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet de auto voor u!

Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een originele Mercedes-Benz 250 E/8 Bähr Cabriolet uit 1971? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m9456
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 250
  • Jaar: 1971
  • Int. nr.: Nee