Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz 230SL


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 230 SL | Pagode | 18 Jaar 1 eigenaar | Handgeschakeld | 1967

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- 18 jaar één eigenaar
- Volledige onderhoudshistorie bekend
- Handgeschakeld

Handgeschakelde Mercedes-Benz 230 SL Pagode te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 230 SL Pagode uit 1967. Deze Pagode is afkomstig van een echte liefhebber die de klassieker maar liefst 18 jaar in zijn bezit heeft gehad. De Mercedes-Benz is in het verleden uitvoerig gerestaureerd en altijd zeer goed onderhouden. De volledige onderhoudshistorie is vastgelegd in facturen. Wat deze 230 SL zeer geliefd maakt is de handgeschakelde versnellingsbak, die zorgt voor een geweldige rijervaring.

Uitvoerig gerestaureerde Mercedes-Benz 230 SL Pagode te koop
Een Mercedes-Benz 230 SL is al een prachtige verschijning, maar de kleurstelling van deze Pagode maakt er helemaal een plaatje van. Het donkerpaarse lakwerk staat de klassieker geweldig en combineert erg mooi met het chroomwerk en het lichtbruine interieur. Werkelijk een van de mooiste combinaties die we in onze showroom zijn tegengekomen. Deze Pagode beschikt tevens over een prachtige zwarte soft top en hard top in dezelfde kleur als de auto. Een zeer compleet uitgeruste 230 SL Pagode die helemaal klaar is voor veel mooie toertochten.

Handgeschakelde Mercedes-Benz 230 SL Pagode kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Mercedes-Benz 230 SL Pagode uit 1967? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m5565
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 230SL
  • Jaar: 1967