Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz E200 W124


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz E200 W124 Cabriolet | Dealer onderhouden| 1996

Highlights:

- Dealer onderhouden
- Originele boekjes aanwezig
- Nieuwe soft top
- Grijs lederen interieur
- 1998cc 4-cilinder motor
- Automatische versnellingsbak
- Azurite Blue lakwerk

Dealer onderhouden Mercedes-Benz 200 Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz E200 Cabriolet uit 1996. Deze Mercedes-Benz is nieuw geleverd in België en is afkomstig van een liefhebber die de auto altijd met veel liefde heeft behandeld. De Mercedes-Benz is altijd door de dealer onderhouden en de originele boekjes zijn aanwezig. Zowel technisch als optisch verkeert deze Mercedes cabriolet in een zeer goede staat. In 2021 is er nog groot onderhoud uitgevoerd waardoor deze Mercedes-Benz helemaal klaar is om de weg op te gaan. Met een tellerstand van 190.608 km kunt u nog jaren genieten van deze Mercedes-Benz E200 Cabriolet.

Mercedes-Benz E200 W124 Cabriolet in Azurite Blue te koop
Geen standaard kleur zoals zwart of grijs, maar de Mercedes-Benz die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in de prachtige fabriekskleur Azurite Blue. Een kleur die de klassieker prachtig staat en erg mooi combineert met het grijs lederen interieur. Recent is het cabrio dak vervangen door een nieuwe, zwarte stoffen soft top zodat u heerlijk kunt genieten van het zonnetje tijdens het toeren.

Mercedes-Benz 200 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 200 Cabriolet uit 1996? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m6704
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 200
  • Jaar: 1996