Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes Benz 190SL


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 190 SL | Body-off gerestaureerd | Concoursstaat | 1961

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Concoursstaat
- Door Mercedes-Benz specialist onderhouden
- Gereviseerde motor en versnellingsbak
- 1897cc 4-cilinder met originele Solex carburateurs
- Soft top en hard top aanwezig

Body-off gerestaureerde Mercedes-Benz 190 SL te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 190 SL uit 1961. Deze klassieker is recent body-off gerestaureerd en verkeert nu in een absolute concoursstaat. Er zijn kosten noch moeite gespaard om hier een topexemplaar van te maken en dat is er aan af te zien. De motor en versnellingsbak zijn gereviseerd en tevens uitgerust met de originele Solex carburateurs.

Mercedes-Benz 190 SL in concoursstaat te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is de restauratie van deze Mercedes-Benz 190 SL van een zeer hoog niveau. Het zilvergrijze lakwerk staat de klassieker prachtig en combineert geweldig met al het chroomwerk. Het interieur is uitgerust met rood lederen bekleding die erg mooi afsteekt tegen het zilvergrijze lakwerk en er een prachtig geheel van maakt. Het dashboard is compleet en origineel en beschikt o.a. over een Becker Europa Radio en Kienzle uurwerk. De Mercedes-Benz 190 SL beschikt tevens over een hard top in dezelfde kleur als de carrosserie en een zwarte soft top. Kortom, een topexemplaar 190 SL die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Mercedes-Benz 190 SL kopen?
Bent u op zoek naar een body-off gerestaureerde Mercedes-Benz 190 SL uit 1961? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

  • Ref. nr.: m0704-0
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 190SL
  • Jaar: 1961