Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes Benz 190 B


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 190 B | Historie bekend | Goede staat | 1960

Highlights:

- Onderhoudshistorie bekend
- Originele boekjes aanwezig
- Mooi chroomwerk
- Grijs lakwerk
- Rood interieur

Mercedes-Benz 190 B met onderhoudshistorie te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Mercedes-Benz 190 B uit 1960. De oldtimer is in het verleden gerestaureerd en altijd goed onderhouden. Er is veel historie van de auto aanwezig en het gepleegde onderhoud is vastgelegd in facturen. Recent is er voor ongeveer 5000 Euro onderhoud uitgevoerd door een Mercedes-Benz oldtimerspecialist waardoor deze klassieker technisch helemaal up-to-date is. Een ander leuk detail is dat de originele boekjes nog aanwezig zijn. Wanneer u achter het stuur kruipt van deze oldtimer waant u zich weer helemaal in de jaren ‘60.

Mercedes-Benz 190 B in mooie kleurstelling te koop
Deze Mercedes-Benz 190 B is echt een plaatje om te zien en heeft een onderscheidend karakter door zijn mooie kleurstelling. Deze klassieker is uitgevoerd in een donkergrijs lakwerk met rood interieur. Een zeer smaakvolle kleurcombinatie die er een echte eyecatcher van maakt. Het chroomwerk van de Mercedes-Benz 190 B verkeert in een zeer goede staat en combineert erg mooi met het grijze lakwerk. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze prachtige klassieker?

Mercedes-Benz 190 B kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 190 B uit 1960? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m3028
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 190 B
  • Jaar: 1960