19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN

Mercedes-Benz 190 C


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 190 C Heckflosse | Goede staat | 1963

Highlights:

- Goede staat
- 1897cc 4-cilinder motor
- Handgeschakelde 4-versnellingsbak
- Two-tone interieur

Mercedes-Benz 190 C Heckflosse in goede staat te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Mercedes-Benz 190 C Heckflosse uit 1963. De Heckflosse is afkomstig uit een kleine privéverzameling van een bekende klant die de klassieker heeft ingeruild op een andere auto. De Mercedes-Benz is altijd met veel liefde onderhouden en verkeert zowel optisch als technisch in een goede staat. Hij wordt aangedreven door een 1897cc 4-cilinder motor met handgeschakelde versnellingsbak.

Mercedes-Benz 190 C Heckflosse te koop
Het eerste dat opvalt bij het zien van deze Heckflosse is zijn grote grille, gevolgd door het imposante chroomwerk. Hij is uitgevoerd in een grijs/blauwkleurig lakwerk dat helemaal past bij een klassieker uit de jaren 60. Het interieur is een combinatie van stof en kunstlederen bekleding en heeft hier en daar wat gebruikssporen. Bent u op zoek naar een leuke rijdersauto om heerlijk mee rond te toeren? Dan is deze Heckflosse de auto voor u.

Mercedes-Benz 190 C Heckflosse kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 190 C Heckflosse? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m1298
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 190C
  • Jaar: 1963