Zondag 4 Augustus CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00) - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz 170 V A


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 170 V A | Gerestaureerd | Zeer goede staat | 1950

Highlights:

- Gerestaureerd
- Zeer goede staat
- Mooi chroomwerk
- Originele boekjes aanwezig
- White walls
- Beigekleurig interieur

Mercedes-Benz 170 V A in zeer goede staat te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 170 V A uit 1950. Deze klassieker is afkomstig van een liefhebber die de auto in het verleden uitvoerig heeft laten restaureren. Zowel optisch als technisch verkeert deze Mercedes-Benz in een zeer goede staat. Zelfs de originele boekjes zijn nog aanwezig.

De 170-serie was het succesnummer van Mercedes-Benz voor en na de Tweede Wereldoorlog. De fabricage van de 170-serie liep van 1931 tot 1955 en bestond uit zes generaties. De klassieker die we hier te koop aanbieden is de 170 V, die in 1950 een aantal upgrades heeft ondergaan. Zo werd de motorinhoud vergroot naar 1767cc en werd de veiligheid verbeterd door het gebruik van telescopische schokbrekers en betere remmen. Ook was er meer ruimte voor passagiers en was de kofferbak voor het eerst met een klep bereikbaar van buitenaf. Deze Mercedes-Benz loopt op benzine en wordt daarom een 170 V A genoemd.

Mercedes-Benz 170 V A met diverse opties te koop
Het totaalplaatje van deze Mercedes-Benz 170 V A klopt helemaal. Het zwarte lakwerk staat prachtig op deze klassieker en zorgt ervoor dat het chroomwerk eruit knalt. De zwart en chromen velgen met de white walls maken er helemaal een stijlvolle verschijning van. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met beigekleurige bekleding. Kortom, een Mercedes-Benz 170 V A in zeer goede staat die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Mercedes-Benz 170 V A kopen?
Bent u op zoek naar een gerestaureerde Mercedes-Benz 170 V A? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m0026-0
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 170
  • Jaar: 1950