Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz 170S


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz 170 S | Concoursstaat | Body-Off Gerestaureerd | 1953

Highlights:

- Concoursstaat
- Body-off gerestaureerd
- Slechts 1500 km gereden na restauratie
- Benzine uitvoering
- 18 jaar 1 eigenaar gehad
- Volledige onderhoudshistorie aanwezig

Mercedes-Benz 170 S in concoursstaat te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 170 S uit 1953. Deze klassieker is afkomstig van een echt liefhebber die de auto maar liefst 18 jaar in zijn bezit heeft gehad en altijd zeer goed heeft onderhouden. De Mercedes-Benz is in het verleden body-off gerestaureerd en verkeert in een concoursstaat. De restauratie is in een uitgebreide fotoreportage vastgelegd en de oldtimer heeft na de restauratie slechts 1500 km gereden. Het betreft hier een benzine uitgevoerde Mercedes-Benz 170 S.

Body-off gerestaureerde Mercedes-Benz 170 S te koop
Deze Mercedes-Benz 170 S is werkelijk de beste die er op dit moment in de markt verkrijgbaar is. Tijdens de restauratie is deze klassieker voorzien van een prachtig donkerbruin lakwerk dat erg mooi combineert met het chroomwerk, de imposante grille en whitewalls. Het interieur is uitgerust met lichtbruine lederen stoelen en een two-tone dashboard. De Mercedes-Benz 170 S is werkelijk een plaatje om te zien en helemaal klaar voor veel mooie toertochten.

Body-off gerestaureerde Mercedes-Benz 170 S kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz 170 S uit 1953? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m0553
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: 170
  • Jaar: 1953