Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

MB SLK350


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

MB SLK350 | Cabriolet | Topstaat | 2006

Highlights:

- Volledige onderhoudshistorie bekend
- Ingevulde onderhoudsboekjes aanwezig
- In zeer goede staat
- Zwarte hard top
- 106.769 km

Goed onderhouden Mercedes-Benz SLK350 te koop
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz SLK350 met volledige onderhoudshistorie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Mercedes-Benz cabriolet die we aanbieden verkeert werkelijk in topstaat. De volledige onderhoudshistorie is bekend en vastgelegd in de onderhoudsboekjes.

Zeer compleet uitgerust Mercedes-Benz SLK350
De SLK350 die we te koop aanbieden is van alle luxe voorzien. Een elektrisch bedienbare hard top, crèmekleurige lederen bekleding en originele lichtmetalen velgen. Verder is de cabriolet uitgerust met alle denkbare opties die u van Mercedes-Benz gewend bent zoals stoelverwarming, Climate Control en ingebouwde navigatie.

De Mercedes-Benz SLK350 blijft een tijdloze en sportieve verschijning. De heerlijk draaiende V6 onder de motorkap in combinatie met de handgeschakelde versnellingsbak, maakt het rijden in deze auto een ware belevenis. Doe de kap naar beneden en rijd de zomer tegemoet!

Mercedes-Benz SLK350 kopen?
Is dit de Mercedes-Benz SLK350 van uw dromen? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m2757
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: SLK350
  • Jaar: 2006