Zondag 3 Juli CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00 - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mazda RX-7


Zoekt u een Mazda?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mazda!

Heeft u een Mazda en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mazda RX-7 | 99.012 Km | Mooie originele staat | 1984

Highlights:

- Slechts 99.012 Km
- Mooie, originele staat
- 1146 cc wankelmotor
- Handgeschakelde 5 versnellingsbak

Mazda RX-7 in mooie originele staat te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Mazda RX-7 uit 1984. De Mazda die we hier te koop aanbieden heeft een aantoonbare tellerstand van slechts 99.012 km en verkeert in een mooie, originele staat. De RX-7 wordt aangedreven door de befaamde 1146cc wankelmotor. De wankelmotor kenmerkt zich door zijn felle prestaties en in combinatie met de handgeschakelde 5-versnellingsbak zorgt deze voor een unieke en sportieve rijbeleving.

Rode Mazda RX-7 te koop bij ER Classics
Zoals u op de foto’s kunt zien, verkeert deze Mazda RX-7 in een mooie originele staat. Hij is uitgevoerd in een mooie rode kleur die helemaal past bij de looks van een sportcoupé uit de jaren 80. De sportieve lijnen in combinatie met de opklapbare koplampen maken een echte eyecatcher van deze Mazda. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met grijze, stoffen bekleding. Bent u op zoek naar een leuke sportcoupé met investeringspotentieel? Dan is de Mazda RX-7 de auto voor u!

Mazda RX-7 uit 1984 kopen?
Bent u op zoek naar Mazda RX-7 uit 1984? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m0276
  • Merk: Mazda
  • Model: RX-7
  • Jaar: 1984
  • Int. nr.: Nee