19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN

Magirus-Deutz S3500

Bekijk onze huidige Magirus-Deutz voorraad

Bekijk voorraad

Zoekt u een Magirus-Deutz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Magirus-Deutz!

Heeft u een Magirus-Deutz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Magirus-Deutz S3500 | Brandweerwagen | 1954

Highlights:

- Originele Duitse jaren 50 brandweerwagen
- 8.0 Ltr, 6-cilinder Deutz Dieselmotor
- Handgeschakelde 5-versnellingsbak
- Ruimte voor 7 passagiers

Originele Magirus-Deutz S3500 brandweerwagen te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie en zeldzame Magirus-Deutz S3500 brandweerwagen uit 1954. De auto is afkomstig uit de verzameling van een bekende klant die deze klassieker heeft ingeruild op een andere oldtimer. Deze brandweerwagen is gebouwd door de Duitse vrachtwagenfabrikant Magirus GmbH die al sinds 1866 brandweerwagens bouwt. Het bedrijf Magirus heeft tevens de bekende draailadder uitgevonden die tot op de dag van vandaag nog steeds door de brandweer wordt gebruikt. De Magirus-Deutz S3500 had de reputatie technisch zeer goed ontwikkeld te zijn en onder de zwaarste omstandigheden te kunnen opereren. Hij wordt aangedreven door een 8.0 ltr, 6-cilinder Deutz Dieselmotor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 5-versnellingsbak.

Jaren 50 brandweerwagen te koop bij ER Classics
Het eerste wat opvalt bij het zien van deze imposante jaren 50 brandweerwagen is zijn enorme grille met het Magirus Deutz logo. Dit M-vormige logo is gebaseerd op het Munster van Ulm, de hoogste kerktoren ter wereld. De Magirus-Deutz S3500 die we hier te koop aanbieden verkeert in een originele, ongerestaureerde staat. Hij biedt ruimte aan 7 passagiers en heeft diverse opbergvakken en brandweerbenodigdheden.

Magirus-Deutz S3500 kopen?
Bent u op zoek naar een Magirus-Deutz S3500 uit 1954? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m1412
  • Merk: Magirus-Deutz
  • Model: S3500
  • Jaar: 1953