Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Lomax 223


Zoekt u een Lomax?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Lomax!

Heeft u een Lomax en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Lomax 223 | Zeldzame Lambda uitvoering | 1967

Highlights:

- Zeer zeldzame Lambda uitvoering
- Uitvoerig gerestaureerd
- Remschijven

Zeldzame Lomax 223 Lambda te koop
Een Lomax 223 is al een aparte verschijning, maar deze Lambda uitvoering kom je bijna helemaal nooit tegen. Deze uitvoering is erg zeldzaam en kenmerkt zich door de prachtige flared wings spatborden die doorlopen in de body.

Lomax 223 Lambda in topstaat
Deze Lomax 223 Lambda is in het verleden uitvoerig gerestaureerd en verkeert in topstaat. Het lichtblauwe lakwerk ziet er schitterend uit en staat erg mooi bij de spaakwielen en chromen details. Technisch is deze Lomax 223 ook in een zeer goede staat. Deze klassieker is voorzien van Dellorto carburateurs, elektronische ontsteking, remschijven en een nieuwe koppeling. Om het geheel af te maken is de Lomax voorzien van een stijlvol dashboard met mooie tellerset en Moto Lita stuur. Echt een plaatje om te zien!

Lomax 223 Lambda kopen?
Bent u op zoek naar een Lomax 223 Lambda? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: l2935
  • Merk: Lomax
  • Model: 223
  • Jaar: 1967